Read e-book online De huisgenoten (Dutch Edition) PDF

By Sarah Waters,Nico Groen,Sjaak de Jong,Marijke Versluys

Water klotste, hielen wreven over de bodem van het undesirable toen mevrouw Barber erin stapte, gevolgd door heftiger geplons op het second waarop ze zich liet zakken. Daarna heerste er stilte, die zo nu en dan werd onderbroken door het galmende plik! van een druppel uit de kraan.

Het beeld dat Frances zich zo-even aan tafel van haar huurders had gevormd – grote wankelende shillingstukken – was once louter door geldzucht ingegeven. Maar zo used to be het dus om huurders te hebben, bedacht ze terwijl ze achterwaarts met haar dweil over de tegels schoof: een merkwaardige, niet-intieme nabijheid, een van alle luister ontdaan ogenblik met niet meer dan een stuk keuken en een dunne bijkeukendeur die haar van de naakte mevrouw Barber scheidden. Ineens zag ze het voor zich: rondingen, rood van de warmte.

Het is 1922, en de situatie in Londen is gespannen. Veteranen die op de slagvelden in Europa hebben gediend zijn gedesillusioneerd, de vele werklozen eisen maatschappelijke verandering. In Zuid-Londen, in een villa op stand in Camberwell – een groot, stil huis, beroofd van broers, van een echtgenoot, zelfs van bedienden – zien mevrouw Wray en haar alleenstaande dochter Frances zich genoodzaakt huurders in huis te nemen. De komst van Lilian en Leonard Barber, een jong echtpaar uit een ander milieu, zij het met een nette betrekking, zet de gang van zaken in de villa volledig op zijn kop.

Show description

Read Online or Download De huisgenoten (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Voorbestemd (Het huis van de nacht) (Dutch Edition) by P.C. & Kristin Cast,Henny van Gulik PDF

Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling tussen goed en kwaad dreigt te verliezen en vermoed dat Neferet hierachter zit.

New PDF release: Aura's voor beginners (Dutch Edition)

Auras voor newcomers is een entire gids voor iedereen die zijn air of secrecy wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een charisma te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen air of secrecy; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

Trouweloze muziek en verdwijnende inkt (Dutch Edition) - download pdf or read online

Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White celebrity Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste.

New PDF release: IJsmoord (Adamsberg-reeks) (Dutch Edition)

In Parijs worden kort na elkaar twee doden aangetroffen. Alles wijst op zelfmoord, op één ding na: het vreemde symbool dat in de buurt van beide slachtoffers wordt gevonden. Is het de letter H, of moet het soms een guillotine voorstellen? Wanneer commissaris Adamsberg erbij wordt gehaald, ontdekt hij nog een overeenkomst: jaren geleden hebben beide slachtoffers deelgenomen aan dezelfde, met mysteriën omgeven reis naar IJsland.

Additional info for De huisgenoten (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De huisgenoten (Dutch Edition) by Sarah Waters,Nico Groen,Sjaak de Jong,Marijke Versluys


by George
4.5

Rated 4.61 of 5 – based on 43 votes