Download e-book for iPad: ALS dan toch (Dutch Edition) by Garmt van Soest

By Garmt van Soest

ALS, ik kreeg het web voor het hip werd. Direct na het horen van de diagnose begon ik met schrijven, eerst e-mails naar vrienden en collega's, toen een web publication. Ik gaf het de subtitel Garmt is experiencing ALS - so that you would not have to!
Ik schreef, vocht, huilde en beleefde. Ik spuugde het op papier, vlak voor een operatie of direct na weer een ambulancerit (van ALS ga je struikelen). Ik takelde af en werd opgehesen. Ik wilde de ziekte not easy in zijn kloten trappen, honderd miljoen in zijn gezicht smijten, en used to be verbaasd hoe de hele wereld klaarstond om me daarbij te helpen.
Naarmate ik minder kon communiceren (stem en vingers vielen uit) evolueerde mijn taalgebruik van driftschrift naar mooitaal. En jij wilt dat lezen, anders was once je niet tot hier gekomen. Dus kom op, treuzel niet zo en commence.

Garmt van Soest werd in 1977 in Wijchen geboren en is nog steeds niet dood. Hij verhuisde vaak, studeerde voor nerd en supervisor en genoot een internationale carrière in ICT en strategisch advies. Sinds zijn ALS-diagnose schrijft hij stukjes, artikelen en af en toe een verwensing. Hij woont in Utrecht met vrouw Iris en dochter Zoe.

Show description

Read or Download ALS dan toch (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by P.C. & Kristin Cast,Henny van Gulik: Voorbestemd (Het huis van de nacht) (Dutch Edition)

Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling tussen goed en kwaad dreigt te verliezen en vermoed dat Neferet hierachter zit.

Aura's voor beginners (Dutch Edition) by Richard Webster,Geeske Bouman PDF

Auras voor novices is een whole gids voor iedereen die zijn air of mystery wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een air of secrecy te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen air of secrecy; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

Read e-book online Trouweloze muziek en verdwijnende inkt (Dutch Edition) PDF

Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White big name Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste.

Download e-book for iPad: IJsmoord (Adamsberg-reeks) (Dutch Edition) by Fred Vargas,Nele Hendrickx,Rosa Pollé,Nini Wielink

In Parijs worden kort na elkaar twee doden aangetroffen. Alles wijst op zelfmoord, op één ding na: het vreemde symbool dat in de buurt van beide slachtoffers wordt gevonden. Is het de letter H, of moet het soms een guillotine voorstellen? Wanneer commissaris Adamsberg erbij wordt gehaald, ontdekt hij nog een overeenkomst: jaren geleden hebben beide slachtoffers deelgenomen aan dezelfde, met mysteriën omgeven reis naar IJsland.

Extra resources for ALS dan toch (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

ALS dan toch (Dutch Edition) by Garmt van Soest


by Joseph
4.2

Rated 4.71 of 5 – based on 38 votes