Download e-book for iPad: Alles is begonnen (Dutch Edition) by Koos van Zomeren

By Koos van Zomeren

Koos van Zomeren 50 jaar schrijver

In dit boek buigt Koos van Zomeren zich over de schrijver die hij toevallig/niet toevallig geworden is, over de mannetjesorchis die toevallig/niet toevallig onder zijn raam is komen staan en over de geschiedenis van een oude soldaat die toevallig/niet toevallig de vader van z’n zoons geworden is.
In één vertelling is dit een staalkaart van de genres die Van Zomeren in de loop van vijftig jaar beoefend heeft – dagboek, reportage en fictie, met hier en daar een vleugje poëzie. Het verbindende aspect: het raadsel van de conceptie.

Show description

Read or Download Alles is begonnen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download PDF by P.C. & Kristin Cast,Henny van Gulik: Voorbestemd (Het huis van de nacht) (Dutch Edition)

Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling tussen goed en kwaad dreigt te verliezen en vermoed dat Neferet hierachter zit.

Read e-book online Aura's voor beginners (Dutch Edition) PDF

Auras voor rookies is een whole gids voor iedereen die zijn air of mystery wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een air of secrecy te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen air of mystery; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

New PDF release: Trouweloze muziek en verdwijnende inkt (Dutch Edition)

Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White big name Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste.

Download e-book for iPad: IJsmoord (Adamsberg-reeks) (Dutch Edition) by Fred Vargas,Nele Hendrickx,Rosa Pollé,Nini Wielink

In Parijs worden kort na elkaar twee doden aangetroffen. Alles wijst op zelfmoord, op één ding na: het vreemde symbool dat in de buurt van beide slachtoffers wordt gevonden. Is het de letter H, of moet het soms een guillotine voorstellen? Wanneer commissaris Adamsberg erbij wordt gehaald, ontdekt hij nog een overeenkomst: jaren geleden hebben beide slachtoffers deelgenomen aan dezelfde, met mysteriën omgeven reis naar IJsland.

Extra resources for Alles is begonnen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alles is begonnen (Dutch Edition) by Koos van Zomeren


by Thomas
4.3

Rated 4.46 of 5 – based on 25 votes