533 (Dutch Edition) by Cees Nooteboom PDF

By Cees Nooteboom

Een guy en zijn eiland. Wanneer de kosmopoliet Cees Nooteboom
op zijn geliefde Menorca is, staat hij met beide benen in de vruchtbare aarde, omgeven door zee, palmen en cactussen. Maar zijn blik strekt zich ook ver voorbij de horizon uit, oplettend en nieuwsgierig als hij is. Met scepsis kijkt Nooteboom naar een Europa dat dreigt uiteen te vallen, hij overdenkt de dood van David Bowie, hij ziet de sterren en voelt de vergetelheid.
Vijfhonderddrieëndertig dagen uit het leven van een groot schrijver, met zijn dagelijkse zorg voor zijn huis en zijn planten, en zijn gedachten over de wereld en zijn plek in het universum.

Show description

Read or Download 533 (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Voorbestemd (Het huis van de nacht) (Dutch Edition) by P.C. & Kristin Cast,Henny van Gulik

Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling tussen goed en kwaad dreigt te verliezen en vermoed dat Neferet hierachter zit.

Aura's voor beginners (Dutch Edition) by Richard Webster,Geeske Bouman PDF

Auras voor newcomers is een whole gids voor iedereen die zijn charisma wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een air of mystery te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen air of mystery; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

Get Trouweloze muziek en verdwijnende inkt (Dutch Edition) PDF

Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White famous person Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste.

Fred Vargas,Nele Hendrickx,Rosa Pollé,Nini Wielink's IJsmoord (Adamsberg-reeks) (Dutch Edition) PDF

In Parijs worden kort na elkaar twee doden aangetroffen. Alles wijst op zelfmoord, op één ding na: het vreemde symbool dat in de buurt van beide slachtoffers wordt gevonden. Is het de letter H, of moet het soms een guillotine voorstellen? Wanneer commissaris Adamsberg erbij wordt gehaald, ontdekt hij nog een overeenkomst: jaren geleden hebben beide slachtoffers deelgenomen aan dezelfde, met mysteriën omgeven reis naar IJsland.

Extra info for 533 (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

533 (Dutch Edition) by Cees Nooteboom


by Charles
4.4

Rated 4.90 of 5 – based on 46 votes